Winterbierfestival op het Kerkplein

13-12-2014 16:57

De Bierderij en Café de Bruine Pij organiseren dit weekend een winterbierfestival op het Kerkplein. Op 13 en 14 december laten verschillende Bredase brouwerijen hun bieren proeven. "

 

Bier, bier, bier
De Bredase brouwerijen Beyerd, Frontaal en Bliksem, één Bredase importeur van USA Beer en verschillende grote brouwerijen zoals Jopen, La Chouffe en Palm zullen hun bieren schenken op het winterse festival. Ook De Biederij zelf zal verschillende winterbieren schenken.

Het festival is buiten om het winterse sfeer te verhogen: "Buiten tegen de gevel van de Bruine Pij staan stands van verschillende bierbrouwerijen en het terras zal winters aangekleed zijn", aldus Jaap van Pruijssen van De Bierderij.

De entree van het winterbierfestival is 2,50 euro, je krijgt dan informatie over het bier die geschonken worden en een glas. Lever je het glas na afloop in, dan krijg je 2 euro statiegeld terug. De bieren worden in een proefglas aangeboden voor 1 munt die €2,50 euro kost. Het festival is op beide dagen te bezoeken vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur bij Café de Bruine Pij.

 

Bron: bredavandaag.nl