Tourkoorts, speciaal bier gebrouwen voor de Grand Départ

12-03-2015 14:55

Nog 119 dagen en het is zover, dan vindt op 2 juli de ploegenpresentatie van de Grand Départ plaats, gevolgd door de tijdrit op 4 juli en start zondag 5 juli de eerste etappe.

De Leckere heeft speciaal voor de Grand Départ in samenwerking met het Business Peloton Utrecht (www.businesspelotonutrecht.nl) en Het is Koers (www.hetiskoers.nl) deze winter hard gewerkt aan het officiële Tourbier, genaamd Tourkoorts.
Tourkoorts is, hoe kan het ook anders, een Frans Saison bier. Deze stoere Saison is een heerlijk, verfrissend oogstbier, vol, en zachtbitter van smaak om dit voorjaar en deze zomer van te genieten. Een echt artisanaal Utrechts bier van Brouwerij De Leckere.

Voorproeven

Vrijdag 20 maart zal burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, om 18.00 uur de Tourkoorts aangereikt krijgen in café ’t Hoogt van een bekende wielerkenner. Waarna het genieten écht kan beginnen. Tourkoorts wordt vanaf deze maand geleverd aan de horeca en retail klanten van De Leckere en zal gedurende de festiviteiten op alle venues geschonken worden.

Bron: deweekkrant.nl